Metsäpihan Minna messuilla

Metsäpihan Minna messuilla

Metsäpihan ensi esiintyminen keväisillä puutarhamessuilla meni hienosti. Saimme hyvää palautetta osastomme ulkonäöstä ja Metsäpiha.fi sivustosta. Itse nautin kovasti, kun oli taas uutta annettavaa asiakkaille. Mieleen painuvin lausahdus osastostamme kuului: ”Tämähän on oikea Suomi 100- osasto, kaunein koko messuhallissa.”  Siitä kiitos Heikille, Hannulle ja OSG mainostoimistolle. Yhdessä teimme jotain upeaa!

Metsän hyvää tekevästä voimasta puhutaan paljon. Saimme messupäivien aikana jakaa suomalaisten kokemuksia metsään liittyen. Lähes jokaiselle  tarinansa jakaneelle metsä on paikka rauhoittumiseen, itsensä kuulemiseen ja rentoutumiseen. Toiset harrastavat metsässä liikkumista tai keräilevät sieltä monenlaista satoa, aitoa superfoodia. Joillekin parasta on vain istuskella metsän rauhasta nauttien.

Messuilla meillä oli upeasti esillä kuntta eli siirrettävä metsävarvikko. Tuntuu, että yhä useampi tuntee kuntan ja hyvin monella on myös tieto sen käytöstä suomalaisilla pihoilla sekä ajatus kunttapihan hoitamisesta. Helppohoitoisuutensa sekä heti valmiin ilmeensä ansiosta asiakkaat ovat innokkaita perustamaan omia metsäpihojaan. Toisaalta, paljon meillä Metsäpihalaisilla on vielä tekemistä kuntan tunnettuuden eteen. Ja se on kiva juttu!

Minulle jäi päällimmäisenä hyvä mieli siitä, miten mainiolta tuntui kutsua itseään Metsäpihan Minnaksi. Titteli, jota kannan ilolla ja joka sopii mulle kuin nenä päähän.